Op 16 september opent ArJan Wille (directeur Alphen Vitaal) samen met Gert-Jan Schotanus (wethouder van sport gemeente Alphen aan den Rijn) en Hein Veerman (Manager Sportparticipatie NOC*NSF) de Nationale Sportweek op het bordes van het Oude Raadhuis in Alphen aan den Rijn. Juvat Westendorp ('JOGG gezonde jeugd, gezonde toekomst' – ambassadeur en bekend van TV) verzorgt een energieke activiteit voor het aanwezige publiek. Al bewegend en feestend wordt de sportweek geopend.

Uitnodiging aan:
Iedereen is welkom om bij de opening aanwezig te zijn.

Programma:
10:15 uur               Welkom
10:30 – 11:00 uur  Programma met interviews en een beweegmoment
11:00 uur               Spetterende afsluiting

Adres:
Oude Raadhuis
Burgemeester Visserpark 28
2405 CR Alphen aan den Rijn

Aanmelden:
Aanmelden is niet nodig voor deze activiteit